Robkod Robochallenge 2023

Robkod olarak Romanya’da yapılan Robochallange 2024 yarışmasında da öğrencilerimizle yerimizi aldık.  Başta Bülent Yükel ve Kamil Aydın olmak üzere tüm eğitmen ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılar dileriz.

            

Raspberry Pi Pico Eğitmen Eğitimleri

Samm Teknoloji – ROBKOD İşbirliği ile Şehrimizdeki Öğretmenlerimize 2 Grup (1. Grup:Gebze, 2. Grup:İzmit) Raspberry Pi Pico Eğitmen Eğitimleri Verilmiştir.

 

 

 

 

 

 

MRC Uluslararası Robot Olimpiyatları Şampiyonluğu

Eğitmenlerimiz Bülent YÜKSEL ve Kamil AYDIN’ın Danışmanlığını Yaptığı Robot Ekibi 7-10 Nisan 2023 Tarihlerinde Yunanistanın Heraklion(Kandiye) Şehrinde Gerçekleştirilen MRC Uluslararasi Robot Olimpiyatlarında Rally Kategorisinde Birincilik Elde Etti. Eğitmenlerimizi ve Robot Ekibini Tebrik Ediyor, Başarılarının Devamını Diliyoruz.

 

 

 

 

Kodelig22 Yarışması Medikal Sistemler Birinciliği

Derneğimizin Başkan Yardımcısı Kamil AYDIN ve Öğrencileri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Düzenlediği Kodelig22 Yarışması Medikal Sistemler Kategorisinde Sit-Art Projesi İle 1. Olmuşlardır. Ödüllerini Milli Eğitim Bakanımız Mahmut ÖZER’den almışlardır. Tebrik Eder, Başarılarının Devamını Dileriz.

 

 

 

 

 

 

Robotik Kodlama Eğitici Eğitimi

ROBKOD olarak KO-MEK bünyesinde çalışan eğitmenlere 27 Ocak – 03 Şubat tarihleri arasında verdiğimiz Robotik Kodlama Eğitici Eğitimini tamamladık. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) bünyesinde çalışan, Kocaeli’nin tüm ilçelerinde ücretsiz yetişkin eğitimi hizmetinde görevli Bilişim Teknolojileri Usta Öğreticileri için Arduino, RassperryPi, Nesnelerin İnterneti ve Yapay Zeka konu başlıklarında 64 saatlik Eğitici Eğitimi verdik. Toplam 25 usta öğreticiye verdiğimiz eğitim, Yarbay Refik Cesur İlkokulu’nun Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Robotik Kodlama sınıfında tamamlandı. Robotik Kodlama Eğitici Eğitimini tamamlayan usta öğreticilerimize, Kocaeli halkına verecekleri eğitimlerde de danışmanlık vermeye ve destek olmaya devem edeceğiz.

 

 

 

 

 

 

 

ROBKOD Genel Kurulu Gerçekleşti

Robotik ve Kodlama Eğitim, Tanıtma, Yaygınlaştırma Derneği Olağan Genel Kurulu 13 Eylül 2021 Saat 18:00’da Dernek Dernek üyelerin katılımı ile gerçekleştirdi. Genel kurulda Bülent YÜKSEL güven tazeledi ve yeniden dernek başkanı seçildi. Dernek başkanımıza ve Yönetim kurulu üyelerimize görevlerinde başarılar dileriz.

Yönetim Kurulu:

  • Bülent YÜKSEL                                Başkan
  • Kamil AYDIN                                    Başkan Yardımcısı ( Bilişim Teknolojileri ve Eğitim )
  • Hasan Burçin MENTEŞ                   Başkan Yardımcısı ( Uluslararası ilişkiler ve Projeler )
  • Gökhan Cihan ABAYHAN               Başkan Yardımcısı ( Basın Yayın ve Halkla İlişkiler )
  • Ali GÜMÜŞ                                        Sekreter
  • Yasin KOÇMAN                                Sayman
  • İnan Özge ŞAHİN                            Ar-Ge Sorumlusu

 

 

Kocaeli Üniversitesi Onaylı Eğitimlerimizin Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

ROBKOD Olarak Kocaeli’nde bir ilki daha gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Robotik ve kodlama atölyelerimizi başarıyla tamamlayan öğrencilerimizin Kocaeli Üniversitesi onaylı Eğitim Belgelerini yaptığımız törenle kendilerine verdik.

Bizlere güvenen değerli velilerimize ve öğrencilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

#kocaeli, #robotik, #kodlama, #sertifika, #kocaeliüniversitesi, #arduino, #mblock, #appinventor, #python, #3dmodelleme, #iot, #yapayzeka, #arttırılmışgerçeklik, #STEM, #maker

ROBKOD Evde Kal Kaçış Odası Etkinliği

Konusunda Uzman Eğitimcilerimiz tarafından hazırlanan, ROBKOD Evde Kal Kaçış Odası Etkinliği’ni Evde Kaldığımız bu günlerde ailecek oynayabilirsiniz. ROBKOD Evde Kal Kaçış Odası Etkinliği’ni indirmek için TIKLAYINIZ. #robkodturkiye #robkod #robotikkodlama #evdekal #kacisodasi #kaçışodası #escaperoom #robotikizmit #robotikkocaeli #kodlamaizmit #kodlamakocaeli #arduino #mblock #mbot #makeymakey #tinkercad #microbit #3d #python #akılvezekaoyunları #maker #stem #appinventor #makeratolye #robotik #kodlama #kocaeli